Az irodatakarítás nem elsősorban a dolgozók feladata. Persze a saját asztal rendbetétele, a körülöttünk lévő tárgyak tisztítása általában még belefér, de azért a szőnyeg tisztítás már nem várható el a kollégáktól. És sok helyen sajnos emiatt fordul elő, hogy sok más mellett a szőnyegtisztításra is csak ritkán kerül sor. Pedig ez rendkívül fontos lenne.

Sokkal fontosabb a szőnyegtisztítás, mint gondolnád - Szükség van a rendszeres, alapos irodatakarításra

Gondolj csak bele, mennyi szennyeződés gyűlik össze egy olyan szőnyegben, amit nap mint nap rengetegen használnak. Ráadásul nem papucsban, zokniban, mint otthon, hanem utcai cipőben. Amin azért ismerjük el, sokszor sok minden található. Hogy mi minden, azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk…

Ha elképzelted, gondold el azt, hogy mindez belekerül az irodai szőnyegbe, te pedig egész nap abban a környezetben dolgozol. Ugye, hogy fontos dolog az irodatakarítás, különösen a szőnyeg tisztítás… Ami – ahogy fentebb már utaltunk rá – természetesen nem a dolgozók feladata. És nem csak azért, mert ez nem szerepel a munkaköri leírásukban, hanem azért is, mert bármennyire is egyszerűnek tűnik a művelet (hiszen odahaza sokan képesek megbirkózni vele), ám a szőnyegtisztításhoz érteni is kell. Meg azért a motiváció sem árt.

Sokkal fontosabb a szőnyegtisztítás, mint gondolnád - Szükség van a rendszeres, alapos irodatakarításra

Egy dolgozó nem biztos, hogy precíz lesz. Ellentétben velünk, akiknek az irodatakarítás és ezen belül a szőnyegtisztítás is a feladatunk. Mi alapos, megbízható cég vagyunk, odafigyelünk a részletekre. Gondoskodunk arról, hogy ragyogjon a ránk bízott iroda. Ideértve a szőnyegeket is, amiket nem mellesleg környezetbarát szerekkel varázsolunk teljesen tisztává.

MOST felhívom! | Mobil: 06 30 891 0143

Tiszta környezet, eredményesebb munka. Ne a kollégákra bízd az irodatakarítást, kérd szakértő segítségét, hívj minket!