Bővebben rólunk – KJ takarítás

A professzionális takarítás alapja a szakértelem. Legyen szó irodakomplexumról vagy ruházati üzletről, minden vállalkozás imázsának egyik legfontosabb összetevője az első benyomás. A tökéletes első benyomás alapja pedig a tökéletes tisztaság. A professzionális ablaktisztítás vonzóvá, ragyogóvá teszi a legegyszerűbben berendezett kirakatot is, így Ön könnyedén megtalálhatja célközönségét. Partnereit saját tárgyalójában fogadja nap mint nap? A professzionális irodatakarítás segít Önnek megteremteni a tökéletes légkört a sikeres tárgyalásokhoz éppúgy, mint a baráti találkozókhoz vagy munkahelyi összejövetelekhez.

Referenciák

Bízza a piszkos munkát profikra!

MOST felhívom! | Mobil: 06 30 891 0143

A professzionális takarítás lényege, legyen az lakástakarítás, irodatakarítás vagy egyszerű ablaktisztítás, hogy egy lelkiismeretes, tapasztalt, szakértő brigád a megfelelő eszközök használatával tökéletes, kifogástalan tisztaságot varázsol az Ön által megjelölt helyszínen. Ha igazán becsületes takarítóbrigádot keres, nálunk megtalálta! Munkatársaink gyakorlottan, rutinosan dolgoznak együtt, modern felszerelésünknek köszönhetően pedig ragyogó tisztaság fogadja majd Önt és vendégeit minden helyiségben.

Takarítás az irodában felsőfokon

Ha takarítás, akkor a legtöbben azonnal a belső terekre, termekre, irodákra gondolnak. Azonban a külső éppen annyira fontos, mint a belső: mindenki szívesebben, könnyebb szívvel sétál be egy rendezett, tiszta épületbe! Vállalatunk garantálja Önnek a professzionálisan megtisztított, ragyogó külsőt. Ablaktisztító szakembereink kiemelkedő szaktudása és többéves tapasztalata a garancia arra, hogy irodája, üzlete kívülről is ragyogóan tiszta, foltmentesen vonzó lesz.

Ablaktisztítás a ragyogó külsőért

Ha takarítás, akkor a legtöbben azonnal a belső terekre, termekre, irodákra gondolnak. Azonban a külső éppen annyira fontos, mint a belső: mindenki szívesebben, könnyebb szívvel sétál be egy rendezett, tiszta épületbe! Vállalatunk garantálja Önnek a professzionálisan megtisztított, ragyogó külsőt. Ablaktisztító szakembereink kiemelkedő szaktudása és többéves tapasztalata a garancia arra, hogy irodája, üzlete kívülről is ragyogóan tiszta, foltmentesen vonzó lesz.

Professzionális takarítás a lakásban a mindennapok kényelméért

A mindennapi rohanásban sokszor nem jut idő az igazán fontos dolgokra. Ne hagyja, hogy a piszkos munka elvegye idejét a mindennapi életétől, a családjától! Ideje, hogy a takarítás más gondja legyen: cégünk megbízható, professzionális takarítást garantál Önnek az otthonába is, így Önnek nincs más dolga, mint élvezni otthona zavartalan, hívogató békéjét!

Referenciák:

Planetárium – Ablaktisztítás, függönytisztítás
Puhl Márta díjnyertes családi háza – Rendszeres takarítás, kertgondozás
Prof. Puhl Antal DLA, Ybl-díjas építész A MÉK, a MÉSZ és a Cseh Építőművész Szövetség tagja családi háza – rendszeres takarítás, kertgondozás
Novastore kft – Ablaktisztítás-nagytakarítás

Elég időt spórol a takarító társaság szolgáltatása egy vállalkozásnak?

Egyszerűen nincs elég óra egy napban. Túl sok az elintéznivalónk. Rengeteg megszakítás, végeláthatatlan találkozók, és a listát folytathatnánk. Míg természetesen muszáj rangsorolnunk, fontos, hogy támaszkodni tudjunk a felfogadott cégeinkre is, akik különféle szolgáltatásokat nyújtanak nekünk. Ők ugyanis időt spórolhatnak a számunkra. Segíteni tudnak abban, hogy a fontos dolgokra tudjunk koncentrálni. És természetesen ugyanez igaz a takarító társaságunkra is.

Egy megbízható takarító társaság valóban időt spórolhat a számunkra. Sőt, egy valóban megbízható cég még több időhöz juttathat minket. Hogy ez mégis hogyan lehetséges? Lássuk csak!

1. A kommunikációs elvárások biztosítása

MOST felhívom! | Mobil: 06 30 891 0143

Ha valamilyen takarítási problémája vagy szükséglete van, akkor bizonyosodjon meg afelől, hogy tudja, hogy kivel és hogyan kell beszélnie. Az elvárások lefektetése ugyanis alapvetően fontos. Például mi történne, ha egy vészhelyzet lépne fel? Tisztázott, hogy ki az elsődlegesen és a másodlagosan értesítendő? Milyen gyorsan fog reagálni a takarító társaságunk? Milyen gyorsan tud reagálni a mi üzletünk? Milyen forgatókönyveket érdemes átbeszélni az egyértelműség érdekében? Ezek az egyszerű lépések időt spórolhatnak a számunkra. Tehát a jól definiált kommunikációs utak nem szabadna, hogy opcionálisak legyenek.

2. Meggyőződés afelől, hogy a szerződésben foglaltak megegyeznek azzal, amire szükségünk van

Tegyük fel, hogy a szerződést már aláírtuk, és a szerződtetett cég el is kezdte a munkát az épületünkben. Azonban észrevesszük, hogy néhány fontos elem folyamatosan kimarad. Ekkor elővesszük a szerződést, és észrevesszük, hogy néhány feladat nincs szükségesként felírva. Vajon ilyenkor várnunk kell, hogy megújítsák a szerződésünket? A válasz, hogy még véletlenül sem. A szolgáltatást végző cégnek gyorsan be kell iktatnia a változtatásokat. Azonban, ha pontosan elmondjuk, hogy mit is szeretnénk, akkor időt spórolhatunk, hiszen nem kell majd változtatásokkal bajlódnunk. De persze egy jó cégnél az új feladatok is gyorsan be kell, hogy épüljenek a mindennapi tevékenységekbe.

3. Proaktív találkozók vs. reaktív találkozók

A rendszeresen betervezett találkozók a takarító társaságunkkal időt spórolhatnak nekünk. Így ugyanis lehetőséget kapunk arra, hogy felülvizsgáljuk és megbeszéljük a minőséget, az újításokat és a szükséges változtatásokat. Ez megkímélhet minket a felesleges reaktív kommunikációtól az üzlettel töltött órák alatt és után is. Annak megértése, hogy mikor mi történik megóvhat minket az aggodalmaktól is. Tehát a takarító társaságunknak kell gondoskodnia arról, hogy a beütemezett találkozók rendben zajlódjanak.

Lakástakarítás

Csak a tiszta lakás lehet otthonos

Hiába szánt rengeteg időt egykor lakása esztétikus és praktikus berendezésére, kidekorálására, ha sosem élvezheti igazán annak szépségét és kényelmét, mert nincs ideje a házimunkára. Ha pedig vízköves a kád és a csap, piszkosak az ablakok vagy csak úgy száll a por, ha leemel a polcról egy könyvet, nem érezheti magát komfortosan, és nem tud úgy feltöltődni, ahogy szeretne. Egy lakás csak akkor lehet otthonos, hanem csak stílusos, hanem rendezett és tiszta is. Viszont napi nyolc óra munka, a főzés, mosás, vasalás mellett a takarításra már legfeljebb csak este vagy hétvégenként jut idő, akkor viszont biztosan inkább a családjával és a barátaival töltené az időt. Különben is, senki sem szeret heti két-három órát szánni olyasvalamire, aminek nem sokáig élvezhetjük az eredményét, és a következő héten kezdhetjük elölről az egészet.

A lakástakarítás unalmas és fárasztó

A takarítás monoton, unalmas és fárasztó tevékenység, ráadásul egyben komoly fizikai munka is. Hajolgatni, guggolni kell, létrát mászni, poros környezetben tölteni órákat, vegyszerekkel dolgozni… Ha már idősebbek vagyunk, van valamilyen egészségügyi problémánk vagy allergiánk, még kellemetlenebb a takarítás, hiszen az erős vegyszerektől kiszárad és kisebesedik a bőrünk, a létra tetején pedig könnyen megszédülhetünk. Azt azonban nem tehetjük meg, hogy teret engedünk a kosznak, hiszen egyrészt így elszaporodnak a kórokozók, másrészt nem fogjuk komfortosan érezni magunkat saját otthonunkban, harmadrészt pedig szégyenkeznünk kell a váratlan látogatók előtt a piszok és a rendetlenség miatt.

Adja át másnak a lakástakarítás nehezét!

Annyit azonban megtehet, hogy nem maga végzi el a piszkos munkát, hanem átadja másnak, a felszabadult időt pedig kellemesebb tevékenységekkel, például olvasással, sétával vagy pihenéssel tölti. Gyakorlott és megbízható csapatunk a megfelelő eszközök és környezetbarát tisztítószerek segítségével ragyogóvá varázsolja lakását, vízkőtleníti a csempét, és megtisztítja az ablakokat. Ha azt szeretne, hogy otthona anélkül lenne tiszta, hogy önnek fel kellene kelnie a kanapéról, bízza ránk a munkát, keressen meg minket most elérhetőségeink egyikén!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő takarító céget?

MOST felhívom! | Mobil: 06 30 891 0143

A tiszta és higiénikus iroda elengedhetetlen a sikerhez. Ugyanis az ügyfeleink elvárják ezt, a beosztottjaink pedig minden bizonnyal meg fogják hálálni a jó munkakörülményeket. Azonban ezzel kapcsolatban mégis az a legfontosabb kérdés, hogy ki is takarítja az irodánkat.

Sokan választják azt a lehetőséget, hogy egy külső takarító cégre bízzák a takarítási feladatokat. Ebben az esetben az adott cég lesz a felelős felmosásért, a mellékhelyiségek tisztaságáért, a porszívózásért vagy éppen a szemét kiviteléért. Mindennek egyébként számos előnye van. Ilyenkor ugyanis nincs szükség arra, hogy saját embert foglalkoztassunk, ahogy azt is elkerülhetjük, hogy saját magunknak kelljen kitakarítani az egyes helyiségeket. Ezen felül pedig az irodánk tisztasága garantált lesz. Az egyes helyiségek pedig rendesnek és professzionálisnak fognak tűnni. De lássuk hát, hogy pontosan mit kell keresnünk, ha mindezt magunkénak szeretnénk tudni!

Hírnév és tapasztalat

A bizalom elengedhetetlen, ha takarító céget szeretnénk szerződtetni. Hiszen eme cég munkásai ott lesznek a területünkön órákkal azután is, hogy már mi magunk és az alkalmazottaink is elmentek haza. Na de honnan tudhatjuk, hogy a választott cég megbízható-e? Ezeket a kérdéseket tegyük fel:

Hol alapították?

– Mindenképpen megéri olyan céget választani, amelyet vagy a mi városunkban vagy legalább a környékünkön alapítottak meg.

Mennyi ügyfelük van?

– Egy olyan cég, amely jó néhány vállalkozást kiszolgál, az már jelentheti azt, hogy egy valóban jónevű cégről van szó.

Elérhetők referenciák?

– A valóban jó hírű takarító cégek örömmel osztják meg a referenciáikat.

Képzett és átvilágított munkaerő

A valóban komoly takarító cégek komolyan veszik a foglalkoztatást. Ők csak a legminőségesebb és valóban megbízható takarítókat veszik fel. Ezen felül pedig rendszeres továbbképzéseket biztosítanak a beosztottjaiknak, hogy biztosítsák a minőséget és a biztonságot. Mindez miatt, mielőtt megbíznánk egy céget, érdemes érdeklődni afelől, hogy tartanak-e továbbképzéseket a munkásoknak, vagy hogy ellenőrzik-e a beosztottjaik hátterét, mielőtt felvennék őket.

A kínált munkák típusai

Vajon csak egy rendszeres időközönként történő standard takarításra van szükségünk? Vagy esetleg vannak speciális elvárásaink is? Akár így, akár úgy, mindenképpen érdemes előbb megbizonyosodni afelől, hogy a kiválasztandó cég el fogja-e végezni az összes olyan takarítási munkát, amire szükségünk van. Ugyanis nem biztos, hogy minden cég vállalja például a padlófényezést, a szőnyegmosást, a szezonális fertőtlenítést vagy éppen a számítógépek tisztítását is. Pedig meglehet, hogy nekünk erre is szükségünk lehet.

Környezetbarát technikák

Ha az üzletünknek kiemelten fontos a környezettudatosság, akkor egyedül egy olyan takarító vállalat jöhet szóba, amely környezetbarát módszerekkel dolgozik. Ez pedig jelenthet mindent a mikroszálas eszközöktől, a környezetbarát takarítószereket keresztül az energiatakarékos felszerelésig. Ha mindez fontos számunkra, akkor mindenképpen érdemes erre is rákérdezni.

KÉRJ AJÁNLATOT!

Üzenetedre legfeljebb 24 órá belül válasolunk!