A tavaszi nagy takarítás mindig egy időben érkezik a tavaszi fáradtsággal. Most, egy ilyen történelmi esemény idején még nehezebb ellátni a ház körüli munkát. Pedig a tavaszi szellőztetések kedvezőek a szálló por és a pollenek számára, ezért a házi munka nem várhat! Ha pedig eső is esik, akkor a kertgondozás sem tűr további halasztást!

Minőségi szolgáltatás ügyfélbarát áron - KJTakarítás Budapest

Felsorolni is nehéz, mennyi dolga van az embernek ilyenkor. A mosogatással még nem is végeztél, mikor már a mosáson jár az eszed. Sokaknak szánt meg a munkája a világjárvány miatt, de annak se könnyű akinek nem,  mert ez a bizonytalanság rengeteg kérdőjelet vet fel mindannyiunkban.

Keressek új munkát? Használjam fel az aranytartalékot? Lazítsak tovább?! Ezekhez hasonló kérdések merülnek fel benned, miközben úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj és senki nincs, aki segíteni tudna, mit tegyél. Évek, vagy évtizedek óta hajtasz és most mintha hiábavaló lenne ez az egész…

A mi tanácsunk erre a nehéz időszakra

Szedd össze magad! Élj a kényszerpihenő nyújtotta lehetőséggel és lazíts kicsit a saját gyeplődön! Eddig azért hajtottál, hogy ha baj van, legyen mihez hozzányúlni. Ha most nincs itt ennek az ideje, akkor mikor?! Kicsit többet pihentél, mint szoktál, na és? Ez bűn? Épp ellenkezőleg! Pihenj nyugodtan tovább, és mi elvégezzük helyetted a piszkos munkát!

Persze, tudjuk hogy a háztartás a te “gyermeked”, de csemetéid kezét is néha el kell engedned! Ne takarításban akarj a legjobb lenni, ezt a címet hagyd meg nekünk! Ne járjanak a gondolataid a vírus körül, a romboló gondolatok helyett inkább gondolj valami építőre! Valósítsd meg most, amit már régóta terveztél, a takarítás oroszlán részét pedig bízd ránk!

Minőségi szolgáltatás ügyfélbarát áron 2 - KJTakarítás Budapest

Önmarcangolás mentes takarítás

Amíg a rossz hírek és a reklámok általában bűntudatot keltenek benned, szakembereink munkája minden megfelelni akarást feledtetnek veled! Minőségi szolgáltatást nyújtunk, környezetbarát tisztítószerekkel dolgozunk és mindezt ügyfélbarát áron tesszük, így a tőlünk megrendelt munka miatt többé nem kell marcangolnod magad, vajon képes vagy-e elég tisztán tartani a környezeted!

Nyílt lapokkal játszunk, nem nehezítjük a dolgod további felmerülő, meg nem válaszolt, vagy nehezen eldönthető kérdésekkel! Lakás mellett irodatakarítást is vállalunk, a fürdőszobától kezdve minden helyiséget teljeskörűen kitakarítunk, igény esetén beleértve az ablak, a függöny-, és a szőnyegtisztítást is. A kertgondozás is fő feladataink közé tartozik, nyugodtan bízd ránk a fűnyírást az ültetéseket és a fák gondozását, mielőtt kifutsz az időből! Lazulj most el és ne siess sehová!

A tisztaság fél egészség akkor is, ha mi csináljuk!

A világ és Budapest utcái most elcsendesedtek. Csupán néhány sláger szűrődik ki a házak ablakán, amelyek már megnyíltak, akár a virágok. A habos felhők hamarosan elhozzák a májusi esőt és végre felfrissül a természet. Lassú, nagyon lassú lett minden, mi emberek is. Nehéz lesz visszarázódni a mókuskerékbe, miközben a mémek tucatjai riogatnak az elhízással…

Vedd kezedbe az egészséged! Pihend végre ki magad, és súrolás helyett válassz valami előnyösebb testmozgást! Mi sem fogunk tétlenkedni, amíg te edzel, mi ragyogó tisztaságot varázsolunk az otthonodba!