A takarítás életünk velejárója, akár a tisztálkodás. Tisztaság nélkül nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, megfelelő higiénia nélkül pedig különböző betegségeknek tesszük ki magunkat. Ennek ellenére a takarításnak nekiállni mindig nagyon nehéz. Ismerős, ugye?

minőségi szolgáltatás ügyfélbarát áron - KJ takarítás Budapest

A takarítás mindig is fontos volt az ember életében. Gondoljunk csak a vadnyugatra, ahol minden faluba érkező vendég nyomán porzott a föld a lovak patái alatt. Míg a porban izzadva a férfiak építették a házakat, a porfelhőből mindig előbukkant egy jóravaló teremtés, akinek kosárkájában hófehér, patyolat tiszta lepedők világították be a saját napfürdőjükhöz vezető utat.

Ha a takarításról a vékony derekú, ruhákat teregető asszonyok, a tiszta ruhák és a gondoskodás jut eszünkbe a por helyett, mindjárt kellemesebb a téma nem igaz? Mindenki szereti a tisztaságot maga körül, de ha a takarítás szóba kerül, csak az eredményre tudunk örömmel gondolni. Szerencsére ma már nem kerülnek sarkantyús csizmák a frissen mosott abroszra és megvannak a módszereink otthonunk tisztán tartására. De te szíved szerint mégis rábíznád valakire a ház kitakarítását, mert manapság a szeretteidre is alig jut időd. A legjobb helyen jársz!

Takarítás ügyfélbarát áron, a megrendelő igényei szerint

minőségi szolgáltatás ügyfélbarát áron - KJ takarítás BudapestHáztartásunk tele van tisztítandó felületekkel, amelyeket időről időre portalanítani kell. Ha a rendszeres munka elmarad, helyiségeink a bútorokat és berendezési tárgyainkat is beleértve előbb-utóbb alapos suvickolásra szorulnak.

Az olykor makacsabb szennyeződéseket is megsínylő konyhát rendszeresen meg kell szabadítani az olaj, vagy más zsiradék nyomaitól. Az igényes konyhaszekrényeken és konyhai gépeken – főleg a sokat használt hűtőszekrényen – előfordul, hogy pusztán a vízfoltok, vagy akár az ujjlenyomatunk is csúnya látványt nyújt. Nekünk ez a szakterületünk! Ajtókról, ablakokról, szekrények oldaláról és háztartási gépekről egyaránt eltüntetjük a használat nyomait és a csaptelepek is végre fellélegezhetnek a vízkő szorítása alól!

Hívj bátran és kitakarítjuk a kecót! Ne felejtsd el, hogy mi nem csak akkor törölgetünk, amikor még minden csillog!

Minőségi ablaktisztítás professzionális tisztítószerekkel

Ma már nagyon sok minden megkönnyíti a tisztaság megőrzését, hiszen már nem kell porban élnünk mint egykor őseink tették. A por azonban nem csak a vadnyugati embereket kerítette hatalmába! A legkomfortosabb, legtisztább lakás felett is képes eluralkodni a szemmel gyakran nem is látható por, ami egyeseknél akár allergiát is kiválthat. Ilyenkor a porszívózás sajnos nem mindig elég!

Célszerű mikroszálas, antiallergén porzsákot használni, alkalmanként szellőztetni és a lakástextil tisztán tartására is oda kell figyelni! A pollenek, az ablakon keresztül érkeznek az otthonodba, ezért a padlótisztítás mellett az ablaktisztítás is része a tiszta levegőnek. Gyakorlott kollégáink sok éves tapasztalattal végeznek lakástakarítást, függönytisztítást és ablakpucolást!

A tisztítószer miatt sem kell zavarba jönnöd! Professzionális tisztítószerekkel dolgozunk, ugyanakkor szolgáltatásainkat ügyfélbarát áron kínáljuk. Mentsd el a telefonszámunkat és hívj ha segítségre lenne szükséged! Eltakarítjuk az otthonodat megszálló apró “bandikát”!