Tisztaság az otthonodban, irodádban – hívj minket!

A piszok a leggonoszabb teremtmény a világon. Először csak egy kis porszem, de alattomosan cseperedik mindent felzabáló szörnyeteggé. A leghatékonyabb fegyver ellene a takarítás és a tisztaság.

Mindenre kiterjedő takarítás - a Szellemirtók is így csinálják

Gyermekkorunkban a legtöbben féltünk az ágyunk alatt megbúvó szörnytől. Beletelt néhány évbe, amíg szüleink feledtették velünk a létezését, de sajnos a “szörny” létezik! Mindenütt ott van! Az ágy alatt, a konyhában, a fürdőszobában, az ablakon, a függönyön, de még “a perem alatt” is! Alakot változtatni is képesek, ezért hol partvist ragadsz, hol felmosót, a betolakodó mégis újra és újra támad!

Mi tudjuk, hogy ezek a szörnyek megkeserítik az ember életét, de azt is tudjuk, hogyan lehet őket a leghatékonyabban távol tartani. A legkülönfélébb eszközökkel távolítjuk el őket az otthonodból!

Takarítás helyett töltsd időd a családoddal!

A takarítás rengeteg időt felemészt. Ha nem marad elég időd a takarításra, vásárlásra, a különböző ügyek elintézésére, a kerti munkákra, hidd el nem vagy egyedül a problémával! Azonban szerencsés vagy, mert egy lépéssel a probléma előtt jársz! Felismerted a helyzetet, ami elvezetett a megoldáshoz!

Hagyd ránk a “szörnyecskékkel” folytatott macska-egér játékot és tölts minden idődet a családoddal! A felszabaduló időnek gyermeked fog a legjobban örülni!

Miért mi vagyunk a te embereid?

Nagyzolhatnánk, hogy mi vagyunk a szellemirtók, de ez nem igaz. A “szörnyekkel” azonban garantáltan elbánunk az apróbb porcicáktól egészen az óriási pacákig! Lakásban a kis piszok ezernyi helyen képes megbújni, de mindenre van megoldásunk!

Az ablaktisztítás során nem csak az üveget, de az ablakpárkányt és az ablak legapróbb részleteit is áttöröljük, a szőnyegtisztítás során pedig eltűntetjük a port, a foltokat és pacnikat egyaránt. A szemnek láthatatlan morzsa többé nem lesz kosztja a kosznak!

Igény esetén természetesen a teljes lakást/irodát, vagy egész házat, kitakarítjuk, nagytakarítást is vállalunk és tesszük mindezt a környezettudatosság jegyében, környezetbarát tisztítószerekkel. Gondolunk a kertedre, a környezetedre is, hiszen kertgondozást is vállalunk!

Megbízható, precíz segítség

A hétköznapokban előfordul, hogy az emberek koruknál fogva, vagy egészségügyi állapotuk miatt segítségre szorulnak. A túlórák miatt a legtöbben sosem érnek a házi munka végére, ezért szinte mindenkinek jól jön a segítség! Számtalan oka lehet annak, ha valaki igénybe vesz egy ilyen szolgáltatást! Bármi legyen is az, mi vállaljuk helyetted a nehézségeket!

Bízd ránk a cipekedéssel járó bevásárlást, a stresszel járó hivatali ügyintézéseket és a kertgondozás kosszal járó oroszlánrészét. A szörnyecskék a kertben más alakot öltenek, de ez nem riaszt minket vissza a precíz munkavégzéstől! Zöld környezetben is helyt állunk!

Munkájukat szerető fiatalemberek várják a megbízásodat, akik ha kell, dacolnak a széllel és legyőzik a hétfejű sárkányt. Na jó, azt azért nem, de a szennyeződéseket és a szörnyecskéket biztosan. Bízd ránk napi teendőidet és tiéd lesz a fele királyság, amit végre a gyerekekkel és szeretteiddel tölthetsz!

Ha minket bízol meg a takarítással, biztosan nem lesz többé szörny az ágy alatt!