Irodatakarítás

A tiszta iroda a sikeres üzlet egyik kulcsa

Ön kötne üzletet olyasvalakivel, aki egy rendetlen, piszkos irodahelyiségben fogadja? Vajon milyen szolgáltatást kínálhat az illető, ha még közvetlen környezetét sem tudja rendben tartani? Környezetünk rengeteg mindent elárul rólunk: hiába kiváló minőségű az általunk értékesített termék, potenciális ügyfelünk biztosan nem fogja elhinni ezt, ha az üzletbe vagy irodába lépve kellemetlen környezet fogadja, és nem valószínű, hogy a vásárlás mellett dönt.

Irodatakarítás kizárólag környezetbarát tisztítószerekkel

Egy nagyobb iroda vagy üzlet kitakarítása teljes embert kíván, és önnek cégtulajdonosként vagy -vezetőként biztosan nincs kedve ezzel foglalkozni; csak a vonzó végeredményt szeretné látni. Cégünk nagy tapasztalattal, megbízható és pontos munkatársakkal vállal irodatakarítás feladatokat. Munkatársaink letörlik a port a polcokról, felmossák a padlót, kiürítik a szemeteseket, kitisztítják a mellékhelyiséget és a konyhát, és meglocsolják a növényeket. Munkánkhoz kizárólag környezetbarát tisztítószereket használunk, így biztos lehet benne, hogy azok nem lesznek kedvezőtlen hatással sem az ön, sem kollégái vagy ügyfelei egészségére.

Bizalmat ébreszthet ügyfelében

Ha ránk bízza az irodatakarítás feladatát, bizalmat ébreszthet cége iránt leendő ügyfelében, aki, mivel komfortosan érzi magát irodájában, komolyan megfontolja, hogy önnél vásároljon. Alkalmazottai számára is kellemesebbé teheti a munkát, így azok szívesebben és hatékonyabban dolgoznak, illetve ritkábban lesznek betegek, hiszen a megtelepedett kórokozóknak nincs esélyük. Ha azt szeretné, hogy vállalkozása – és így szolgáltatása –szimpatikussá váljon leendő ügyfele számára már az első pillanatban, bízza ránk az irodatakarítást, keressen meg minket most igényeivel!

Az iroda külleme árulkodik a cégről

Sok minden múlik a külsőségeken az üzleti életben is. Ha olyan vállalkozása van, ahol sok jelenlegi vagy leendő ügyfél fordul meg nap mint nap, például ügyvédi vagy ingatlaniroda, oktatási intézmény vagy vendéglátóhely, gondoskodnia kell az iroda- vagy üzlethelyiség rendszeres tisztán tartásáról. Nem elég, ha a kollégák asztala rendezett; a konyhának, a tárgyalónak, a hallnak és a mellékhelyiségnek is tisztának kell lennie, különben nem kelt jó benyomást ügyfeleiben. Ha az illető nem érzi jól magát önnél a megbeszélés alatt, szinte biztos, hogy végül a konkurenciát választja.

Irodai takarítás, ahol fontos a precizitás

Ha a munkakörnyezetről van szó, akkor a rendezettségnek és a tisztaságnak kiemelt szerepe van. Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az irodai munkavégzés hatékonyabb lehet akkor, ha a rendezett helyszínen zajlik az. Nem elhanyagolható az sem, hogy az ügyfelek milyen képet kapnak az iroda láttán a cégről, az ott zajló tevékenységről. Az irodák takarítása napjainkban olyan szolgáltatás, amelyre kétségkívül nagy szükség van.

Irodai takarítás a produktivitásért

A munkahatékonyság rendszerint több tényező függvényeként alakul akkor is, ha irodai tevékenységről van szó. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha káosz közepette igyekszünk eleget tenni feladatainknak, akkor sokféle tárgy és teendő elterelheti a figyelmünket arról, ami igazán fontos. Nem lehet tehát elégszer hangsúlyozni, hogy a rendezett körülmények megteremtése milyen lényeges akkor, ha a produktivitás a cél. Ugyan a munkához szükséges mappák, papírok és apróságok rendszerezéséről munkavállalóként rendszerint saját magunknak kell gondoskodnunk, de a tisztaság már más kérdés. Ma már remek cégek állnak rendelkezésre, amelyek iroda takarítás terén megbízhatóan elvégeznek minden higiéniával kapcsolatos feladatot.

A bútorokon és az asztalokon túl a talaj, az ablakok és persze a műszaki cikkek takarítása is felmerül. Ez utóbbiak esetében különösen sok porral találkozhatunk, hiszen a folyamatos működés következtében csak úgy vonzzák a monitorok, nyomtatók vagy a számítógépek házai az apró porszemcséket.

Határidőre végzett takarítás

Az irodai munka gördülékenysége érdekében korántsem mindegy, hogy mikor történik az irodákban, közös helyiségekben, és tárgyalókban a takarítás. Fontos, hogy olyan céget bízzunk meg, amely képes tartani a határidőket, és a munkaidő utáni időszakban mindent gond nélkül elvégeznek munkavállalói. Ezen nem csak a higiénia múlhat, hanem bizony az is, hogy a céghez érkezők miként gondolkodnak annak színvonaláról és igényességéről.

Természetesen az árak sem elhanyagolhatóak, de ilyen téren inkább a megbízhatóságra és a precizitásra érdemes a hangsúlyt helyezni. A takarítással foglalkozó szakemberek olyan eszközökkel és takarítószerekkel végzik el feladataikat, amelyek gondoskodnak a tisztaságról és a bútorok kifogástalan állapotáról. Mivel az irodai dokumentumok sokszor bizalmas információkat is tartalmazhatnak, ezért korántsem mindegy, hogy kit engedünk be az irodákba. A területen otthonosan mozgó, már megbízható referenciákkal rendelkező csapattól biztosan azt a szolgáltatást kaphatjuk, amelyet elvárunk a pénzünkért.