Takarítani mindenki tud. Viszont idővel, eszközökkel és tapasztalattal nem mindenki rendelkezik. Nekünk mindezek megvannak, így nem lehet kérdés, hogy gyorsan és kiváló minőségben takarítunk. Nem mellesleg környezetbarát módon – manapság talán ez is fontos.

 

Megbízható takarítás – családi ház, iroda

Sokan vannak, akik szívesen bíznák a takarítást külső szakértőre, de a családi házban lévő személyes tárgyaik miatt tartanak attól, hogy idegent engedjenek be az otthonukba. Főleg akkor, amikor nem tartózkodnak otthon. Mindez természetesen érthető, hiszen mégiscsak intim szféráról van szó. Viszont szakértő cég esetén nincs ok aggodalomra. Hiszen a kollégák csakis a feladatukra fókuszálnak. Nem mellesleg kizárólag átvilágított munkaerővel végezzük a takarítási teendőket. Illetve minden egyes megbízás esetén szerződés is készül, ami sok más mellett azt is garantálja, hogy az ön személyes szférája csak tisztuljon, minden más tekintetben érintetlen maradjon.

Megbízható irodatakarítás

De ugyanez érvényes a céges megbízások esetén is. Nem kell attól tartania, hogy a kényes információk esetleg kikerülnek az irodából. A képzett és átvilágított munkaerő a garancia minderre.
Nálunk legalábbis ez a helyzet. Mi folyamatos továbbképzéseket tartunk a kollégáknak, és ellenőrizzük a beosztottak hátterét, mielőtt alkalmaznánk őket és irodai takarítással, családi ház takarítással bíznánk meg őket.

Persze a megbízhatóság nagyban függ attól is, hogy az adott cég kollégái rendelkeznek-e gyakorlattal – ezt is tudjuk

Legyen szó irodáról vagy családi házról, nem mindegy, hogy a takarító mennyi idő alatt és milyen minőségben végzi el a takarítást.
A hosszú évek tapasztalatának köszönhetően nálunk nem csak precíz, hanem gyors is a takarítás. A gyakorlat és a folyamatos eszközfejlesztés lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt csillogóvá varázsoljuk az otthonát, az irodáját.

Ráadásul mindezt környezetbarát módon tesszük…

Környezetbarát takarítás – Manapság talán már ez is számít a takarító
cég kiválasztásakor

Nálunk fontos a környezet védelme. Úgy gondoljuk, takarító cégként nagyobb a
felelősségünk a környezet védelmében. Ennek megfelelően igyekszünk zöld
takarítószereket használni. De ez csak egy kis szelete a környezetkímélő, kis ökológia
lábnyomra való törekvésnek. Nálunk a kipárolgó gőz se károsítja az egészséget, a
környezetet, illetve a használt mosószer, öblítő is környezetbarát. Akárcsak a törlőkendő.
Továbbá a mosáskor nem használunk magas hőfokot. Igaz, ezáltal több időbe telik tisztává varázsolni a ruhákat, de legalább nem terheljük annyira a környezetet… Mindezek mellett a takarításkor használt takarítógépeink energiatakarékosak, a felesleges működést pedig minimalizáljuk.

Hogy döntöttél? Te is szeretnéd egy szakértő, megbízható és környezetbarát működést
szem előtt tartó takarító cégre bízni az otthonod vagy az irodád tisztává varázsolását?
Amennyiben a válasz igen, keress minket Budapesten! Ha fontos a minőség – kjtakaritas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük