Családi ház takarítás és kert takarítás – melyikkel kezdjük?

A takarítás egy rém egyszerű dolog, tisztára kell varázsolni mindazt, ami piszkos lett.  Idő, energia és némi hozzáértés kell ahhoz, hogy a végeredmény tiszta, rendezett és megnyugtató legyen. Szinte minden háziasszony tudatában ezeknek az alapvetéseknek, sokszor valami mégis hiányzik a kivitelezéshez. Vagy a takarításra szánható időből van kevés, vagy fáradtság dönt le bennünket a lábunkról, vagy egyszerűen csak kedvünk nincs hozzá. A végső ellenérv az, amikor se idő, se energia, se kedvünk nincsen, valahogyan mégis meg kell oldani a dolgot, mert a kanapé kávéfoltos, a konyhában elcsöpögött a paradicsomszósz, és a fürdőszobában hadiállapotok uralkodnak. Slusszpoén, ha ráadásul bejelentkeznek a nagyszülők, mert látni szeretnék az unokáikat.

A takarítás

A takarítás tehát csak látszólag egyszerű dolog, alapjában véve ugyanolyan szakértelmet és kitartó munkavégzést kíván, mint bármi más. Ha cipőt a cipőboltban veszünk, aranyat az aranyművestől, akkor a takarításhoz miért ne választanánk hozzáértő takarító céget, akik gyorsan, szakszerűen és kitűnő minőségben elvégzik azt a feltornyosuló feladatot, amit mi munka után vagy hétvégén csak a pihenésünk és szabadidőnk terhére tudnánk megcsinálni? És hiába magyarázza a szomszédasszony, hogy felülről lefelé, belülről kifelé kell irányulnia a takarításnak, ezzel semmit nem segít, csak lelkiismeret furdalást okoz, hogy még mindig nem csináltuk meg.

A családi ház takarítása

Mert persze, hogy egy kis alapterületű lakással hamar végzünk, bár ott is van előtér, meg lépcsőforduló, sőt közös helyiségek, pince, vagy raktér az alagsorban, amit szintén tisztán kell tartani. De mi a helyzet a családi házakkal, ahol nagy alapterületű belső lakóterek, hatalmas üvegfelületek, kívül teraszok, bejárati előtér, kapubejáró, előkert és belső kertek vannak? Ezt már nem lehet gyorsan letudni, itt már komoly időt kell rászánni hozzáértéssel, fizikai felkészültséggel, sok-sok energiával. Nem hinném, hogy egy takarító cég összehangolt munkája, szakszerűsége ne tudna segíteni ebben. Hiszen főleg nagytakarítás esetén egy ember számára ez fizikailag megterhelő, komoly erőpróba. Nem beszélve a második felvonásról, amikor a már tisztára varázsolt belső terekben a piperetakarítás következik, a tisztára mosott ablakok és üvegfelületek még fényesebbre csiszolása, apró foltok, pecsétek textiltisztítása, a bútorok leápolása finom kencékkel, olajokkal, és a konyhák, fürdőszobák kifényesítése.

A kert takarítása

Nem kevésbé fontos, hogy a kertünk is mindig ápolt és gondozott legyen. Sokszor a széljárás is elég hozzá, hogy betakarja lombokkal, száraz levelekkel az egész kertet, de a pázsit gondozása, a bejárati virágágyások karban tartása, valamint a kerti eszközök tisztán tartása, gondos elhelyezése legalább olyan fontos feladat. Ehhez is nagy segítség egy profi takarító cég, akik szinte észrevétlenül dolgoznak és folyamatosan ragyog a ház, a kert és otthonunk minden szeglete. A mi áraink is mindenkor úgy vannak kalibrálva, hogy átlagórabér alattiak, ezért könnyedén kiszámolható, mennyire megéri igénybe venni őket. Sem a családi ház, sem a kert takarítása nem okozhat gondot ilyen segítséggel, ezért minden háziasszonyt arra biztatok, vegyen igénybe egy tettre kész takarító céget, amit hamarosan az élete ajándékának fog tekinteni.
MOST felhívom! | Mobil: 06 30 891 0143