Neked is részese az életednek a kis csoda, egy kisgyermek? De nem csak úgy „kölcsönbe” néhány órára a rokonoktól, hanem mindennap? Akkor egyet fogsz velem érteni, hogy rendet tartani egy kisgyermekes otthonban izzasztó kihívás. Szó szerint. Miért éri meg takarítócégre bízni a heti takarítós teendőket? Tények és tévhitek a profi takarításról.

a kisgyermekes mindennapokban is tisztaságra vágysz? - takarítás Budapest

Néha úgy érzed, hogy szorít a cipő, amikor az időforrások szűkösségének nyomása tart sakkban. A „nincs idő mindenre” kényszerre miatt lemondasz arról a környezetről, amiben igazán jól érzed magad, amit nem szégyellsz mások előtt sem és ami a családtagjaid számára is egészséges környezetként definiálható.

Gyakorta a káosszal teli szituációk rángatják türelmünk vékony zsinórjait, méghozzá damil szálakon. Csak sóhajtunk és tűrünk, mindenféle szituációkban. Abban a pillanatban, hogy elvágták a köldökzsinórt, ráadásul számos nő számára megszűnik a társasági élet és gyakorta a Nőnek lenni állapot is.

Túlvannak az első sokkon (anya lettem), valamint a mindent elsöprő eufórián; néhány hónap szükséges ahhoz, hogy feleszméljenek: az életük a szoptatás, büfiztetés és játszótér háromszögéből áll csupán.

No…és a háztartásból.

A második műszak odahaza, avagy a záptojásból nem lesz finom rántotta?

Egykori vidám és energikus életminőségük számos anyánál vegetációvá zsugorodik.
Sokat vár el tőlük a 21.század. Karrier, munka, anyaság és egy egész mikrovilág menedzselése odahaza.

A gyerkőc leendő ovija, középiskolája, posztgraduális eredményei keringenek a heti bevásárlólistával a fejekben. A pihentető időtöltések és nyugodtabb hétköznapok a  nulla felé konvergálnak. Pedig még a szakemberek is egyetértenek, hogy az anyák lelki állapota kivetül a gyermek lelki világára is.

De mégis hogyan lehetséges kiegyensúlyozottnak lenni, amikor egy multis pozícionál nincs ennyi teendő, mint egy anyának odahaza?

Ha már legalább totyog a kisgyerek, akkor hamarosan áldozatul esünk a jelenségnek: egy szituációnak, amitől olykor csillagokat látunk.

Amikor kora reggel kibotorkálunk és egy legóelem áll bele a talpunkba. Mindenkinél van egy pont, amikor úgy érzik, ez nem mehet így tovább. Biztos vagyok benne, hogy imádod a kis rosszcsontot, a minikirályt odahaza, de:

 • jó lenne többet a családdal lenni.
 • kéne egy kis kikapcs.
 • …és „kérem vissza a régi énemet”.

Ismerős igaz?

Honnan tudhatod, hogy nagy házban élsz?

Onnan, hogy gondolkodó csendszoba nem létezik, és ha megkéred a család többi tagját, hogy segítsenek be a takarításba, hirtelen ezernyi fontos dolguk akad.

Kis ház kis gond, nagy ház nagy gond.

Mosás, főzés, vasalás, takarítás.
A lista biztos pontja, mely a második műszak főbb állomásait takarja.

Családi ház takarítása egy véget nem érő folyamat. Mire végzel mindennel, kezdődik előröl az egész. Tudat alatt is feljönnek benned az alábbi kérdések:

 • Hogyan káosztalanítsd a lakást gyerekek mellett?
 • Hogyan teremts olyan környezetet, amiben igenis jól érzed magad?
 • A magazinokban pompázó helyiségek látványának képe csak frusztrál téged, az ilyen otthont nem neked találták ki?
 • Képtelenség gyerekek mellett rendet tartani?

Pedig gyakorta csak döntés kérdése, hogy elfelejtsd a késő esti takarításokat; a szőnyeget, amely foltosan soha nem jut el a tisztítóig…és a véget nem érő suvickolásokat.

 A “placebo-hatás” miatt a takarításprojekt belül vérzik, de rendesen: „te takarítasz”, csak épp eredménye nincsen.

Kisgyermekes lét mellett takarítás szolgáltatását igénybe venni nem luxus, hanem a legpraktikusabb és legbölcsebb döntés, melyet hozhatsz a saját és családod életében is!

De ez pénzbe kerül…mondod te.

Akkor mondok valamit.

Lakástakarítás szolgáltatás nem csak a felső tízezer kiváltsága

Nem csak a szolgáltatás kerülhet ma pénzbe, de az ablakon kidobott, haszontalan tisztítószerek is, melyekkel hónapok óta próbálod megoldani a „kosz gondot” a szőnyegben, járólapon vagy a fürdőkádnál.

Ha helyetted tarkítanak, te több időt tölthetsz a gyerekekkel.

A tiszta valóban tiszta lesz, ugyanis itt a bolti vegyszerek helyett előkerülnek a minőségi, hatékony szerek, amelyek nem károsítják a környezetet.

Családbarát tisztítószerekkel munkánk során például vegyszermaradékok sem kerülnek a bőrre, így semmilyen allergiától nem kell tartanod.

Az organizone termékek ásványi alapúak, probiotikumokkal vannak megerősítve, környezetbarát, méregmentes, maradéktalanul lebomló, teljes mértékben környezetbarát termékek, melyek a legnehezebben tisztítható felületektől az ásványi, vagy növényi zsírok és olajszennyeződéseken át az üveg, kárpit, bútor felületek tisztításáig és textilek mosásáig használhatóak.

Dr. Schnell termékcsalád tagja pedig lakásod modern és esztétikus berendezésének megóvását segítik elő. A koszos lakás láttán sem kell bosszankodnod, nem mellesleg az anyósodnak sem kell folyton magyarázkodnod a lakás állapota miatt!

Megkaphatod anyaként is végre az „énidőt”; hisz te sem rendelkezel kiapadhatatlan erőforrásokkal! Időt szánhatsz mellékállásra, külön keresetre; mert rájössz, hogy a felszabadult időd a hajtőművei az álmaidnak.

És ami a legfontosabb….

Mennyi időt is szánsz takarításra egy héten?

Az órák kitesznek akár munkanapokat is.
Miközben ezt az időt beforgathatnád:

 • értelmes időtöltésre, mellyel az egészségedet és lelki állapotodat is fitten tarthatnád.
 • pénzt termelő tevékenységekre, mellyel nemcsak a takarításra szánt összegeket hozhatnál vissza, de plusz bevételi forrásra is szert tehetnél.
 • a gyereknevelésbe, és nem szaladna el melletted az a 18 év.
 • a párkapcsolatodba, mert ha harmónia van benne, akkor egyénileg is jobban érezed magad. Jobban megy a munka, könnyebb a gyerekekkel. Az egyéni hogylét is kihat a párkapcsolatra!

Tudod, a záptojásból soha nem lesz finom a rántotta!

Ha kimerültek és agyonhajszoltak vagyunk, az kihat az életünkre is. A letűnt időket senki nem adja vissza neked. Időt pedig nem lehet pénzen venni.

Vagy mégis?

Összeszokott takarítószemélyzet akár fele annyi idő alatt végezhet egy családi ház takarításával, mintha egy személy végezné azt. Egy alkalmi takarítást vállaló takarítónő speciális géppark és megfelelő tisztítószerek helyett csak a te eszközeidet és termékeiddel dolgozik.

Szakmai támogatással viszont komplex hátszelet kaphatnál az egészséges és tiszta környezet megteremtésében.   

Keress minket itt, hogy visszaadhassuk az idődet.